Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/viktorianus.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Viktoriánus Krónikák Szerepjáték - ingyenes online fórumos szerepjáték: Anglia fénykora

Viktoriánus Krónikák Szerepjáték - Anglia fénykora

Hírek

Fejlesztések
2016.08.12. 18:09:10

Ebben a hírben gyűjtjük össze folyamatos frissítéseket, fejlesztéseket. Bátran írjátok a hír alá a felmerülő igényt, kérést (apróbb fejlesztéseket), és amennyiben ez olyan, melyet a jelenlegi rendszer keretein belül meg tudunk valósítani, igyekszünk mihamarabb kivitelezni.

2016.08.12.

Megváltoztattuk a játéktér betűméretét, a korábbinál közel két pixellel nagyobb méretűre. Ez a megjelenést mobileszközökön nem befolyásolja, számítógépen - különösen nagyobb felbontásokon - sokkal könnyebben olvashatóvá teszi a játékot.

2013.02.11.
Az üzenetekről való értesítésnek új módját vezettük be: az eseménylista automatikus frissülésekor kijelzi, ha új üzeneted érkezett. Az eseménylistába a bejegyzés az aktuális idővel kerül bele, de a szövege tartalmazza az üzenet érkezésének időpontját is. Ha nem voltál bejelentkezve, amikor üzeneted jött, az eseménylista első automatikus frissítésekor akkor is ki fogja írni az értesítéseket, viszont ezek az üzenetek az oldal első újratöltésééig maradnak csak benne.

2013.02.10.
A karakterképek hír lecserélésére elkészült az adatmódosítás lapon (toll ikon) a karakterkép nevű mező. Továbbá megjelent a Karakterképek menüpont a baloldali menüben, ahol ezután moderátorra való várakozás nélkül lehet megtekinteni, ki kicsodát használ képének. 

2013.02.09.
Amint látjátok, a játéktéren megjelent egy kis nyíl a menü mellett, amire kattintva bezárható az, hogy a kisebb felbontásban is jól olvasható legyen a tartalom.
Hozzászólások
Franz Deym von Střítež Gróf Ausztria-Magyarország Nagyköve | 2016.08.12. 18:10:00
3 év 6 hónap és 1 nap után újra frissítettünk az oldalon és ha az érdeklődés marad, a későbbiekben is folytatni fogjuk ezt. Ha bármilyen igény felmerül, írjatok bátran!